Schaatsclinic in Tilburg door Schaatstalenten

Het einde van het schaatsseizoen komt in zicht en dat laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Op 22 maart sluiten we het seizoen af met een Schaatsclinic op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg. Deze schaatsclinic is voor iedereen die een keer een schaatsles wil van de beste jonge schaatstalenten uit de regio.

Wil jij ook schaatsles van de schaatstoppers uit de regio? Dan is dit je kans!

Iedereen kan meedoen, of je al kan schaatsen of niet maakt niets uit. Wij zorgen er voor dat je les krijgt op je eigen niveau. De clinic wordt gegeven door de beste jeugdschaatsers van Baanselectie Tilburg-Eindhoven en de clubselectie van IJsclub Tilburg en hun trainers. Met de opbrengst van de clinic worden extra (ijs)faciliteiten gecreëerd voor deze talentvole schaatsers.

Programma schaatsclinic

De avond begint vanaf 18.00 uur. Van 19.00-20.00 uur gaan we het ijs op, waarna we de avond weer met een drankje afsluiten.

Bestel vooraf eventueel een drankje met een kop erwtensoep en roggebrood. Het is helemaal niet erg als je zelf geen schaatsen of een helm hebt. Je kan in je aanmelding aangeven dat je die wil huren.

SCHRIJF HIER IN VOOR DE CLINIC

Zien we jou op 22 maart op het ijs?